Meetpunt Klingele

Splitsingsplan

HOME > LANDMEETKUNDE > Grensbepaling > Splitsingsplan
Splitsingsplan

Een splitsingsplan is een plan dat de opdeling van een grond in meerdere afzonderlijke delen regelt. Meestal met als doel om de aparte delen afzonderlijk te verkopen of te gebruiken.

 

Het plan in de meeste gevallen van toepassing op een stuk grond dat in meerdere kavels wordt verdeeld. Het plan beschrijft hoe de grond zal worden verdeeld. 

 

Een splitsingsplan is nodig om juridisch afzonderlijke eigendommen te creëren en is daarom meestal vereist voordat de afzonderlijke delen kunnen worden verkocht, verhuurd of gebruikt. 

 

Wens je een perceel op te splitsen in aparte percelen? Wens je een vruchtgebruik of een recht van opstal te vestigen op een deel van je perceel? Wij bezorgen jou een conform en duidelijk plan. Na prekadastratie zal je de nieuwe perceelnummers verkrijgen. Dit met oog op verkoop, vruchtgebruikrecht van opstal, …

Splitsingsplan nodig?

Ben je op zoek naar een landmeter-expert, dan ben je bij Meetpunt Klingele aan het juiste adres. Als deskundige bezorgen wij jou een verzorgd en duidelijk plan. Vraag hieronder je offerte op maat aan en wij helpen je graag verder.

landmeter-expert