Meetpunt Klingele

Uitzetting

HOME > LANDMEETKUNDE > Uitzetting
Uitzetting

Bij een uitzetting is een landmeter verantwoordelijk voor het uitzetten van de grenzen van een stuk land op basis van de juridische eigendomsdocumenten. Dit houdt in dat de landmeter de exacte locatie van de grenzen van het stuk land vaststelt en deze markeert. Een uitzetting kan de landmeter uitvoeren in verschillende situaties, zoals bij de aanleg van een nieuwe weg, de bouw van een nieuw gebouw, of bij een conflict tussen buren over de eigendomsgrenzen.

 

Wanneer een landmeter wordt ingeschakeld voor een uitzetting, zal hij of zij allereerst de beschikbare juridische documenten, zoals het kadasterplan en eigendomsaktes, raadplegen om de exacte grenzen van het stuk land te bepalen. Vervolgens zal de landmeter ter plaatse de grenzen uitzetten door bijvoorbeeld piketten te slaan of paaltjes te plaatsen op de juiste locaties. 

Uitzetting nodig?

Ben je op zoek naar een landmeter-expert, dan ben je bij Meetpunt Klingele aan het juiste adres. Als deskundige bezorgen wij jou een verzorgd en duidelijk plan. Vraag hieronder je offerte op maat aan en wij helpen je graag verder.

landmeter-expert